Red Dead Redemption 2 пристига в Xbox Game Pass

6
152

Добри новини за абонатите на Xbox Game Pass. Тъй като GTA 5 е на прага да напусне тази услуга, новото попълнение, което ще заеме мястото на популярното Rockstar заглавие ще потопи играчите в дивия и спиращ дъха запад.

Red Dead Redemption 2 (която също е разработка на Rockstar Games) ще се присъедини към списъка с игри на Xbox Game Pass на 7 май или същия ден, в който GTA 5 ще стане недостъпна за потребителите на услугата. GTA 5 беше налична от януари тази година, давайки няколко месеца време за игра на почитателите. Макар и скоро да стане недостъпна, абонатите на Xbox Game Pass ще получат 20 процента намаление от цената на играта ако желаят да я притежават за постоянно.

Ако по една или друга причина не сте имали възможност да дадете шанс на Red Dead Redemption 2, то сега е именно най-доброто време, за да ѝ дадете възможност. Играта се радва на чудесна критика от страна на фенове и критици поради вълнуващия и абсолютно поглъщащ свят, в който можете да се изгубите докато си проправяте път към изпълняването на всяко следващо приключение.

Освен уникалните околни среди, интересни мисии, и детайли до най-малката подробност, Red Dead Redemption 2 предлага и широк спектър от разнообразни истории, които ще ви поставят в едно по-различно и непознато за нас време, където условията са били сурови, а темперамента на хората – смъртоносно избухлив.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари