Remothered: Tormented Fathers влиза в Early Access на време за Хелоуин

0
121

Darril Arts и Stormind Games обявиха, че официалната поява на Remothered: Tormented Fathers в Steam Early Access ще е на 31.10. Играта е първа част от планирана сървайвъл хорър трилогия, а появата на заглавието първо в Steam Early Access не е провокирано от нуждата от допълнително финансиране – играта вече е получила такова – а заради нуждата от обратна връзка с феновете на хорър жанра и геймърската общност.

Early Access версията на играта ще включва близо две-трети от Remothered: Tormented Fathers, като тези, които са се включили сега ще могат да запазят направения от тях прогрес във финалната версия.

Макар и идваща от независим разработчик и на значително по-ниска цена, Remothered: Tormented Fathers се отличава с качествено изпълнение, актьорска игра, изпипан саундтрак, композиран от Набуко Тода (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) и Луска Балбони, и интересна история. Играта ви пренася в ролята на 35-годишната Роузмари Рийд, която пристига в имението на именит нотариус – доктор Фелтън, наета да разследва изчезването на дъщерята му. Монахини, покрити от кръв, мистерия, вцепеняващ ужас, мистериозен култ и много неизвестни са само част от достойнствата на мрачния разказ на Stormind Games.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари