Ring of Elysium излезе на Запад

0
276

Край на акробатиките с клиента на Tencent.

Чакането свърши. Tencent Games обявиха, че Battle Royale заглавието Ring of Elysium вече е достъпна за територията на САЩ и Европа. Западните геймъри можеха и досега да изпробват играта, стига да успеят да се оправят със сайта на Garena, клиента на играта, смяната на езика, Process Hacker и всички онези акробатики, които измъчваха феновете на Battle Royale жанра, желаещи просто да се позабавляват с играта, известна преди като Europa.

Безплатният BR шутър се отличава от западните си събратя по това, че акцент в него са екстремните спортове, време и ситуации, с които трябва да се справя играещият, правейки успеха изключително труден, но за сметка на това, още по-удовлетворяващ.

„Оцеляването в Ring of Elysium се простира отвъд победата над съперника и включва справянето с динамична климатична система, а зоните са формирани от арктическия студ и бури. Геймърите ще се изправят пред опасността да станат жертва на хипотермия, биейки се в опит да достигнат до спасителния хеликоптер. Справянето с Ring of Elysium представлява толкова екстремна задача, каквито са и времето. Играещите могат да изкачват планини, да карат скейтборд, аеропланери, а също така и да използват различни превозни средства, за да изпълнят крайната си цел преди да бъдат убити от врага или да замръзнат“, гласи анонса на играта.

По случай американския Ден на благодарността, играещите, както в САЩ, така и в Европа, ще могат да вземат до 27-ми участие в специални събития и да получат специални подаръци, XP точки и други изненади.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари