Riot разкри следващия агент, който се присъединява към Valorant – Reyna

0
148

Riot Games обяви единадесетия агент, който ще се присъедини към редиците на Valorant в лицето на Reyna, която е с мексикански произход. Краткото видео, което можете да видите по-долу разкрива някои от нейните умения и личност, но на този етап без конкретни детайли.

Първоначално Reyna се подвизаваше с кодовото име Vampire по време на нейната разработка, което до известна степен видеото подсказва, че това нейно описание е актуално. Можете да чуете как тя казва “Дай ми сърцето си”, “Още, още”, както и “Всички са мъртви, а аз съм още гладна.”

Макар и на този етап да можем само да гадаем в какво се изразяват нейните умения, то най-вероятно съдейки от това, което Reyna казва при тяхната активация, можем да предположим, че тя има способността да заслепява своите врагове и да краде от техния живот. Нейният ултимат “Empress” обаче така и не влиза в действие по време на трейлъра. 

И все пак чакането няма да продължи дълго понеже още утре Valorant отваря врати за всички играчи, тъй като играта ще излезе в завършен вид. Неведнъж сме ви споделяли, че компанията слага голям акцент върху анти-хакерската система на играта, стабилната връзка и прецизен геймплей по отношение на стрелбата. 

Справедливо е да се каже, че Valorant комбинира геймплея и естетиката на CS:GO, както и Overwatch. Свалете безплатно Valorant още сега на този адрес.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари