Riot Games представи официалната дата на излизане на Valorant

1
266

Макар и все още да не е достъпен за широката аудитория, тактическия шутър от първо лице на Riot, а именно Valorant, придоби огромна популярност със започването на затворения бета тест миналия месец. Както ви бяхме споделили в предишни публикации, достъпа в момента е ограничен, но тези от вас, които нетърпеливо чакат играта да излезе в завършен вид може би ще се зарадват да разберат, че Valorant става достъпен за всички на 2 юни, с напълно безплатен достъп за PC.

Затворената бета тест фаза приключва на 28 май и веднага щом пълната игра стартира, целия прогрес на хората, които са участвали в тестовете ще бъде рестартиран, за да може всички да започнат наравно – като изключим факта, че познанията им в самия геймплей може да се счете като сериозно предимство над останалите. 

Като част от отбелязването по случай старта на това заглавие, играчите могат да очакват ново съдържание, нов режим и допълнителна карта в деня на излизане. Riot слага акцент върху гейм сървърите за различни градове по света (например, Лондон Мадрид и Варшава), за да подсигури възможно най-ниска латентност.

Въпреки популярността си, която избухна в стрийминг платформата Twitch, мнозина споделиха недоволството си от подхода на компанията спрямо нечестните играчи. Някои от тях коментират, че антихакерския софтуер е прекалено взискателен, водейки до разнообразни спънки в геймплея. Riot обаче са твърди в решението си да подсигурят възможно най-ефективната система, която да запази геймплея в най-чистата си и приятелски настроена среда.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари