Rocket League ще премине през серия от големи промени. След 5-годишнината на играта, разработчикът Psyonix обяви, че след това лято играта ще стане free-to-play. Не само това, но ще видим крос-платформена прогресия и поява на заглавието в Epic Games Store.

Последното не е изненада, тъй като Epic притежава Psyonix. Това обаче значи, че играта в един момент ще бъде премахната от Steam. За успокоение на хората, които я притежават, след премахването и от магазина на платформата, собствениците ще могат да продължат да играят, предават от SlashGear.

Какво ще стане с хората, които са си платили за играта?

Всеки, който е играл играта преди тя да стане безплатна, ще получи пакет от бонуси. Това включва всички DLC-та на Rocket League, “Est. 20XX” титла с годината на присъединяване, 200+ ъпгрейднати до Legacy предмети с настоящо common качество, Golden Cosmos Boost, Dieci-Oro Wheels, Huntress Player Banner.

За хората, които са играли преди новините да бъдат пуснати днес, ще има Faded Cosmos Boost. Наградите, които са налични за спечелване от играчите към момента, ще бъдат налични за тях и след прехода.

Psyonix уверява, че всички стари играчи ще запазят нещата в инвентара си. Що се отнася до крос-платформената прогресия, която споменах по-горе, това значи, че всички предмети, Rocket Pass прогрес, Ранк и т.н., ще бъдат синхронизирани на всички платформи. За тази опция обаче ще трябва да разполагате с Epic Games Account.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари