Rocket League ще пристигне за смартфони в 2D вариант, който се казва Sideswipe

0
144

Rocket League ще се появи за мобилни устройства в нов прочит, който се нарича Sideswipe. Най-голямата разлика между оригинала и мобилната версия е, че последната ще се играе в 2D перспектива.

Колите на играчите и топката ще се виждат отстрани

Играта също така ще поддържа срещи между по-малък брой играчи. Вариантите ще са или 1 срещу 1, или 2 срещу 2. Времетраенето на една среща е намалено до две минути.

Иначе обаче, духът на Rocket League ще бъде запазен. Ще са налични добре наложилите се режими Soccar и Hoops. За да е по-предизвикателна играта, тъй като ще е по-лесна, вратите ще са поставени над земята. Ще има и много възможности за персонализация на колите – различни шасита, гуми, следи и прочие.

Psyonix направи играта за компютър безплатна през миналата година

Много хора очакваха, че ще се появи на тази платформа, без значение под оригиналната си форма или не. Разбираемо е обаче защо ще има нова перспектива. Оригиналните контроли биха били много трудни в традиционния формат. По-кратките мачове и по-малкия брой на играчите така или иначе правят възможността за междуплатформена игра невъзможна.

В момента за потребителите в Австралия и Нова Зеландия има алфа тест за Android устройства. Играта ще се появи по-късно тази година, както за Android, така и за iOS. Преди това ще се проведат няколко бета теста, в различни региони.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари