Rockstar обяви бонусите за предварителни поръчки на РС версията на GTA V

2
45

Ако възнамерявате да направите предварителна поръчка на РС версията на Grand Theft Auto V, Rockstar има интересни идеи за това как да ви изкуши.

Световната премиера – стига да не бъде отложена пак – на РС версията на играта е насрочена за 24 март, но ако направите поръчката до 1 февруари, Rockstar ви дава възможност да си изберете една безплатна игра от общо 11 заглавия, сред които личат Max Payne 3, LA Noire, Manhunt и др.

Освен това поучавате и 1.3 милиона долара в дигитална валута, която може да похарчите в света на GTA V. От тях 1 милион са за GTA Online и 500 000 за сингъл кампанията.

Ако пропуснете крайния срок, но по-късно все пак решите, че искате да направите предварителна поръчка, този път ще получите 1 милион долара в дигитална валута, разделени между сингъл и мултиплейър режимите на играта.

Всички, които направят въпросните ранни поръчки, ще могат да си свалят GTA V малко по-рано така, че играта да е налична на твърдия диск на компютъра навреме за премиерата в полунощ на 24 март.

Играта може да бъде закупена както през Steam, така и през сайта на Rockstar.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари