Rogue Legacy 2 влиза в програмата за ранен достъп на Steam през юли

0
133

Cellar Door Games разкриха, че продължението на забавния и на моменти напомнящ на Castlevania приключенски платформър Rogue Legacy 2 пристига в Steam и Epic Games Store, макар и на този етап в програма за ранен достъп на 23 юли.

Оригиналният Rogue Legacy излезе през 2013 г. и беше посрещнат с широко одобрение благодарение на удивителните процедурно-генерирани елементи, които дават допълнителни причини да изиграете играта наново – с всяко следващо преминаване се появяват свежи комбинации от класове и умения, които могат да имат драстичен ефект върху цялостностното преживяване.  

Rogue Legacy 2 се базира на същата формула като своя предшественик, но ще внесе множество разширения и новости – подобрено графично оформление, което комбинира 3D персонажи и рисувани фонове, което изкарва играта извън рамките на пикселизирания стил, който познаваме в оригинала. Освен това, ще бъдат добавени и специални предмети, които дават на играчите постоянни нови умения, които “изцяло променят начина, по който играете”.

Cellar Door Games заяви, че играта е в разработка от две години и, че очаква версия 1.0 да излезе по някое време през новата година. Големи актуализации в лицето на нови биоми, босове, врагове и NPC-та ще бъдат добавяни приблизително на всеки два месеца по време на разработката, включително и поправки на различни бъгове. 

Ранната версия на Rogue Legacy 2 излиза на 23 юли и струва $19.99. Цената на завършения продукт се очаква да се качи на $29.99. Понастоящем играта все още няма отредена страница в Epic Games Store. 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари