Rovio готви обновлението Road Hogs, което ще даде нов живот на Bad Piggies

0
38

Финландското игрално студио Rovio обяви, че подготвя пускането на Road Hogs. Не става въпрос за нова игра, а за обновление, което разширява функционалността на заглавието Bad Piggies, съобщи Phonearena.com.

Името и картинката, пусната от Rovio, за да промотира обновлението, подсказват че в Bad Piggies вероятно ще бъде въведен състезателен елемент. Оригиналната версия на играта включва възможност за сглобяване на превозно средство от предварително определени части, а главната цел е да се преодолеят препятствията до заветната цел.

Обновлението засилва и тенденцията лошите прасенца да бъдат презентирани като самостоятелни герои, които не се нуждаят задължително от разгневени птички, за да постигнат успех. Стратегията на Rovio е хитра, защото им позволява да разширят разнообразието от игри, залагайки на добре познати и популярни герои.

Bad Piggies излезе в края на септември и постигна голям успех. Все още не е ясна точната дата, когато Road Hogs ще дебютира на пазара, но с оглед на темповете, характерни за Rovio, това вероятно ще се случи много скоро.

Към момента Bad Piggies предлага четири различни режима на игра. Това са Ground Hog Day, When Pigs Fly, Flght in the Night и Sandbox. За всяко ниво геймърите могат да получат максимум три звезди, в зависимост от своето представяне.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари