Rovio обявиха появата на Angry Birds utimate collector’s edition. До края на годината играта ще излезе и за конзоли

0
19

Феноменът в игрите за смартфони Angry Birds най-накрая ще направи своят официален дебют за конзоли до края на годината, като се прeдвижда симпатичните пилета да станат достъпни за притежателите на Xbox 360, PS3 и Nintendo 3DS.

От Rovio също така потвърдиха своите планове, които включват доставянето на играта за HDTV като трилогия. Oригиналните Angry Birds, Seasons и Rovio ще се предлагат на един диск или на кертридж.

От фирмата подготвят поддръжка и за Xbox Kinect и за PlayStation Move.

Представител на финландската компания заяви за IGN, че се е наложило игрите да бъдат преработени изцяло , като има подобрения в графиката, фоновата среда и в още много други характеристики на играта.

„Мислете за играта, която подготвяме като за един вид ексклузивно геймърско издание“, заяви вице-президентът на гейминг-отдела към Ровио, Петри Яярвилехто.

„Имаме нова кинематика, допълнителни функции, подобрения в много посоки, а така също и различно игрово съдържание. В добавка на това, целият материал с който разполагаме е организиран по един съвсем различен начин, за да може да посрещне изискванията на големите екрани, а така също и на дисплеите с висока резолюция.

Фоновата среда е анимирана, освен това я направихме интерактивна, добавихме и различни режими свързани с интензитета на светлината, и още, и още“, допълни Яярвилехто.

Все още не е ясна цената на която ще се предлага трилогията, но е ясно, кога излиза специалното издание – този уикенд.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари