В края на миналата година, Riot Games обявиха един от проектите от инициативата на компанията Riot Forge, Ruined King: A League of Legends Story, сингълплейър експеримент от света на LoL. Независимо от огромния интерес и запитвания по отношение на проекта, Riot удържаха да запазят максимално дълго мълчание. До тази седмица, в която излезе трейлър към играта и беше обявено, че играта ще излезе в началото на следващата година чрез Epic Games Store и Steam, както и за настоящето и следващото конзолно поколение и за Nintendo Switch.

Както и гласеше оригиналния анонс, Ruined King ще е походова ролева игра в сингъл режим. В самата игра, вие ще може да играете с познатите ви от оригинала герои, които напускат пристанищния град Билджуотър и се впускат в сърцето на Сенчестите острови, за да разкрият тайната на Черната мъгла, която е свързана с тях. Вероятно в следващите няколко месеца да разберем за разработваната от Airship Syndicate(Darksiders Genesis и Battle Chasers: Nightwar) игра.

„Ruined King представлява страхотен начин да разширим света на Рунеттера, както за изцяло нови играчи, така и за опитни фенове на League of Legends. В допълнение, това ще е първата сингълплейър игра, която ще поднесем към света на LoL, както за PC, така и за конзоли. Ние сме развълнувани да се впуснем в това приключение с изследването на истории и шампиони, с които всички са се забавлявали през годините и нямаме търпение да видим как нашите играчи се впускат в това ново приключение с нас“, пишат от Riot в анонса си.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари