Sacred Fire с успешна Kickstarter кампания, излиза следващата пролет

0
18

През почивните дни ви разказахме за Sacred Fire на Poetic Studio, психологическа ролева игра с иновативни геймплей механики и системи. Към момента на публикуване на материала, на студиото му оставаха по-малко от $5000 и няколко дни до завършване на Kickstarter кампанията. Днес стана ясно, че проектът им е получил исканото субсидиране и студиото се подготвя за сериозната работа по излизане на Sacred Fire. Играта се разработва от няколко години вече, но ще излезе едва следващата пролет, в началото за PC, а след това и за конзоли.

„Sacred Fire беше за нас проект, по който работихме и продължаваме да работим с много любов. За нас беше чест да видим реакцията на общността. С тяхна помощ ние може да доставим обещаното: наративно, психологическо RPG, в което, както обичаме да казваме, сърцето ви крие всички чудовища“, споделя творческият директор на играта Андрей Войтас.

С гласа на Дъг Коктъл, чието трудово портфолио включва озвучаването на Гералт от Ривия в The Witcher III, Sacred Fire е приказка за оцеляването, в която група бунтовници от шотландска Каледония се опълчва на завземането на техните земи от Римската империя.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за