Samsung и Xbox: Ненадмината комбинация вече и в Европа

2
732
Samsung и Xbox обявиха разширяването на успешно си партньорство в САЩ и в Европа. Двете компании отново ще си партнират в областта на маркетинга и търговията на дребно, предлагайки ненадминатата комбинация за 4K игри

Новата серия QLED телевизори на Samsung  е подходяща за всички сертифицирани 4K игри. Samsung QLED телевизорите предоставят невероятно качество на картината в повече от един милиард нюанса и 100% обем на цветовете, а в съчетание с най-мощната игрова конзола в света – Xbox One X, предлагат върховно игрово преживяване.

„Xbox One X ще представи истински 4K гейминг с  40% повече мощност, от която и да е друга конзола.“, казва Майк Никълс, вицепрезидент и главен маркетинг директор на Xbox. „Радваме се, че обединяваме усилията си със Samsung, за да предоставим на нашите почитатели вълнуващи 4K игри.“

Серията 2018 QLED телевизори предлагат първия в света телевизор с FreeSync™ за безпроблемен геймплей. В режим Auto Game Mode, конзолата автоматично оптимизира настройките на телевизора за подобрено изживяване с минимално забавяне на картината и ултра бързи скорости на опресняване.

„С удоволствие анонсираме разширяването на това партньорство в цяла Европа. Това вдига качеството на гейминг изживяването на ново 4K QLED ниво“, отбеляза Гай Кинел, вицепрезидент на Visual Display в Samsung Electronics. „С дългогодишната и богата история на Xbox, забележителния им опит в игрите и нашата позиция на пазара в целия регион, сме уверени, че това партньорство ще продължи да предлага на потребителите истински убедително изживяване в игрите на голям екран“.

Повече информация за Samsung телевизор от новата 2018 QLED серия  е налична на Samsung.com или при търговците на дребно в цялата страна. За най-новите гейминг новини за Xbox One X, посетете Xbox Wire и Xbox.com. Съвместните маркетингови и търговски дейности на Samsung и Xbox ще започнат по-късно тази година.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Коментаторshmaizera Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
shmaizera
shmaizera

на реклама ми мирише тука….

Коментатор
Коментатор

Дам, само дето го няма надписа „Платено съобщение“. Явно още никой не е платил 🙂