Scorn е забавена за следващата година

0
174

Изглежда, че ще трябва да почакаме още, за да видим какво са ни подготвили Ebb Software.

Вдъхновеният от картините на Гигер (от които черпи вдъхновение и „Пришълеца“) Scorn, официално е забавена за следващата година. Това съобщиха от създателите на заглавието Ebb Software. Причината за това обаче не са проблеми, а тъкмо обратното – получена финансова инжекция, която ще помогне на кошмара да е още по-пълен и мрачен. Това бе съобщено на страниците на сайта на студиото. И както и подчертават от Ebb, това ще помогне за „много по-добро качество и напълно реализирани идеи“.

Това обаче ще отнеме повече от предвиденото от студиото време и дебюта на Scorn няма да е както по план – през октомври тази година. Заедно с това, предварително планираните две части се сливат в една по-голяма игра.

„Въпросното финансиране е много облагодетелстващо ни по отношение на творческата свобода и това беше първостепенната причина да се съгласим на сделката. Творческата свобода е най-важният аспект за нас като студио. От самото начало на проекта искахме да създадем игра без прекалено много компромиси и това всъщност не е лесна задача“, пишат създателите на Scorn.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари