Scorn прави завръщането си в Kickstarter преди официалния си дебют

0
23

С визия, излязла сякаш от перото на Ханс Гигер и филмите на Дейвид Кроненбърг, Scorn без никакво съмнение впечатлява всеки фен на арт-хорър културата. Само нещо, вдъхновено от споменатите двама творци може да бъде описано едновременно, като „отблъскващо и внушително“, „титанично“ и незнайно защо привличащо към себе си да се потопиш в мрака и сладкия му ужас.

Разработвана в последните две години игра на Ebb Software обаче няма да излезе тази година. Това стана ясно след публикувано на сайта на играта съобщение от нейните създатели. В него те заявяват, че се налага да бъде направено едно последно усилие, така че това, което представят през 2018 да отговаря на високия стандарт, който разработчиците са си поставили. Именно поради тази причина, след първата успешна Kickstarter кампания, те се завръщат за кратко в началото на следващия месец в краудфъндинг платформата, за да добавят допълнително финансиране.

„Близо сме до завършването на Част първа, но не сме доволни в действителност с всички аспекти на играта. След дълго вътрешно обсъждане, решихме, че ще е добре да се опитаме да се сдобием с допълнително ресурси, отделяйки повече за време за изглаждане на играта, вместо да пуснем нещо, с което няма да сме съвсем доволни. Вземайки предвид казаното, ние насрочваме пускането на играта за 2018“, обясняват Ebb на сайта на играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари