Rare назова датата на излизане на Steam версията на пиратското забавление Sea of Thieves. Играта, излязла през 2018, беше достъпна единствено от Windows Store за PC.

Steam версията на Sea of Thieves ще се предлага за $39.99, ще включва всичкото издадено допълнително съдържание за нея (в това число и Ships of Fortune) и ще поддържа играта между всичките версии.

„С потребителска база от 10 милиона пирати, които се увеличават постоянно, както и вълнуващите ни планове за бъдещето, в момента вятъра духа право в платната на Sea of Thieves“, пише в блога на Xbox Джо Нийт, изпълнителен продуцент в Rare.

„От пристигането на първите безплатни приключения в The Hungering Deep до огромното Anniversary Update, което представи Tall Tales и The Arena, а впоследствие и с въвеждането на по-честите месечни излизания на съдържание през 2019 – последното такова, излязло през април с Ships of Fortune – играта се разви в дефинитивното пиратско приключение, разраствайки се с всяко ново обновление и начини за игра“.

Подобно на немалко игри, излизали в последните години, Sea of Thieves нямаше добър старт и не беше особено привлекателен за геймърите. С времето обаче, нещата се промениха към добро, тъй като Rare и Microsoft се погрижиха за това играта да получи исканите от геймърите повече съдържание и нови характеристики.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари