Подобно на немалко видеоигри днес, и Sea of Thieves излезе в едно неособено завършено състояние, но подобно на Hello Games и No Man’s Sky, Rare изгладиха нещата и започнаха да доставят ново съдържание и характеристики, а феновете на пиратското забавление започнаха да се множат. Това и показват цифрите, че през първите шест месеца на тази година играта е играна от повече хора, отколкото през 2019, която пък е по-успешна от 2018. Това беше разкрито от Джо Нийт, изпълнителен продуцент в Rare.

Само през юни тази година, Sea of Thieves е играна от 3.3 милиона души, а общо от март 2018, когато и се появи и играта – от над 15 000 000 души. И още един рекорд. Играта влезе в Steam в началото на миналия месец и оттогава в платформата на Valve се е продала в над един милион копия.

„Начинът, по който играта и нейната общност продължи да расте беше удивителен за гледане. Едва през януари тази година ние споделихме, че 10 милиона са играли играта! За нас беше удивително, че повече хора са играли Sea of Thieves през първите шест месеца на 2020, отколкото са играли през цялата 2019, което беше повече от 2018“, съобщава Нийт.

„От името на всички нас в Rare, аз бих искал да кажа едно голямо благодаря на всеки, който някога е играл Sea of Thieves, за да ни помогне да стигнем дотук. Това е игра, която обичаме да правим и ви очаква още много напред“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари