Кандидат-съзаклятниците и любителите на покварените теории на конспирациите ще получат своето забавление през април, когато Secret Government ще напусне Steam Early Access. .Издателите на заглавието от 1C Entertainment и разработчикът GameTrek обявиха тази седмица, че тяхната игра ще излезе от ранен достъп на 15.04.2020. Официалната премиера на играта ще се състои това лято – на 22.06.

„Пълната версия ще донесе със себе си подобрения по Free Play режима, заедно с оптимизация на общото представяне, потребителския интерфейс и различни подобрения, заедно с по-дребни поправки и фиксове“, пишат от GameTrek. „Освен това, тази актуализация ще добави също така и Steam постижения за всички играчи“. Компанията добавя, че се представя и специален план за това, което е било добавено, докато Secret Government е бил в етап на ранен достъп на разработка.

„Secret Government е гранд стратегия за едно тайно общество. Останало в сянка, те управляват човечеството от стотици години. Вашата роля няма да е просто да ръководите някоя конкретна страна или регион, но самото Братство: организация на цял век, която работи тайно и манипулира целия свят. Определяйте съдбите, докато давате посоката на настоящето и бъдещето в глобален мащаб, преустройвайки света по ваше собствено желание. Стратегически управлявайте вашите агенти да изпълняват различни поръчения в различните страни и се инфилтрирайте в правителствените институции, за да източите ресурсите на държавите и да поемете контрола над силните на деня“, гласи част от анонса на играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари