Sevencore: дракони и мотоциклети

2
36

Състоя се официалния анонс на новата безплатна ролева игра Sevencore. За нея се знаеше от известно време на Изток, но сега заглавието се сдоби със западен издател и съответния англоезичен тийзър-сайт.

Sevencore смесва по уникален начин фентъзи и технологии от бъдещето: наред с дракони и хладни оръжия играчите могат да използват огнехвъргачки и летящи мотоциклети. Въобще, корейското студио Noria, е черпило с пълни ръце от игри като Argo Online и Cabal Online.

Авторите твърдят, че отрочето им притежава заплетен сюжет, неповторима постапокалиптична атмосфера, ездитни животни и средства за придвижване, чрез които да си спретвате въздушни сражения, а също и стандартния набор за всяко съвременно MMORPG от: подземия, рейдове, босове, PvP и богати възможности за моделиране на персонажа.

Графиката няма да ви разхлопа долната челюст, но изглежда свежо – така че може да вземете под прицел играта и да чакате за повече информация. Бета тестовете започват през следващата година.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
djbnz
djbnz

MMORPG жанрът отдавна е изчерпан… Вече не мога да намеря разлика в различните игри освен имената и графиката (която едно 80-90% е винаги доста слаба)…

sui_iuris
sui_iuris

Това с изчерпването съм го чувал за всеки от другите жанрове, но все се появява по нещо интересно. Вярно е, че няма много разнообразие сред MMO игрите и че в момента най-много се говори за The Old Republic, която за сега не ме впечатлява особено, но с всяко нещо е така, има си върхове и спадове. Между другото тук разглежданото MMORPG ми е много симпатично.