За да може да изживеете последното приключение отново и отново.

Остава по-малко от месец до излизането на Shadow of the Tomb Raider и нетърпението вече достига точката на кипене. Тази седмица Square Enix обяви,че играта ще получи New Game + режим. Всичките оръжия, костюми, снаряжение и оборудване ще влязат в New Game +.. Освен това обаче любопитна подробност е, че ще ви се предложат три „пътечки“: Path of the Serpent, Jaguar и Eagle.

Първата се фокусира над стелт елемента, Jaguar – над екшъна, a Eagle – над начините на преодоляване на препятствията и вашата ловкост.

Всяка една от тези пътечки ще отключва допълнителен набор от способности, които са подходящи за съответния стил на игра. Това от своя страна ще направи всяко едно преиграване по-интересно и вълнуващо.

Изглежда, че новото приключение на Лара Крофт ще е наистина добро. В него ще видите дамската версия на Индиана Джоунз в нова светлина – по-зряла и бореща се не само с враговете си, но и с решението за това коя е тя и какво предстои за нея от тук нататък. Играта излиза на 14-ти следващия месец и вече знаем доста за нея. Знаем какво има в сезонния пропуск. Shadow of the Tomb Raider ще предложи огромен хъб – индианско село, Освен това, знаем, че основната кампания ще е около 15 часа, време, което ще се удължи значително със страничните мисии. Новата игра ще е най-трудната от сериите, а картата ще е огромна.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари