Sinner: Sacrifice for Redemption с дата на излизане

0
102

Dark Star Studios и Another Indie Studio обявиха тази седмица датата на излизане на Sinner: Sacrifice for Redemption. Играта е RPG, което е вдъхновено от Dark Souls сериите и ще излезе на 25.04.2018 за конзоли и персонални компютри.

DualShocker обяснява, че Sinner: Sacrifice for Redemption може да се похвали с любопитна механика, която кара играещия да жертва някой от статистическите си стълбове преди да срещне бос, което на свой ред се отразява в динамична обстановка, която може да го награди или убие по безмилостния начин, познат от Souls-сериите. Играта притежава може да се похвали с интересна и уникална сама по себе си визия, което може и да се види от горното видео.

„Мъж без спомени се опитва да разбере и се пребори със своето минало. Адам трябва да се изправи срещу превъплъщението на своите най-големи грехове, отключвайки спомен по спомен, докато жертва по нещо всеки път. Дали Адам ще получи опрощение или ще се изгуби в своето собствено минало? Действието на Sinner: Sacrifice for Redemption се развива в мрачно кралство с греховно минало и дълбоки корени. Вдъхновена от сериите Souls и Shadow of the Colossus и с аниме визията си, Sinner обещава да предложи едно предизвикателно и вълнуващо изживяване“, гласи анонса на играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари