Skyrim Special Edition и Fallout 4 ще получат мод поддръжка за PS4

0
20

Във вторник Bethesda Softworks потвърди, че подготвя ъпдейт за игрите The Elder Scrolls V:Skyrim Special Edition и Fallout 4, с който ще бъде добавена поддръжка на модове в игрите. Това значи, че феновете на двете най-успешни игри на издателя ще могат вече сами да променят облика им и да добавят свои допълнения. Първата игра с поддръжка на модове ще бъде Skyrim Special Edition, която излиза на 28-ми октомври, и в нея ще бъде вграден специален „креативен кит“, посредством който любителите разработчици да променят любимата си игра. Има съмнения обаче, че модовете ще бъдат ограничени до „асети“, присъстващи в играта.

 

В сайта си Bethesda написа: „Ние със Sony работихме много за да направим това възможно. Модовете на Playstation 4 ще ви позволят да модифицирате и да създавате свои добавки посредством нашия креативен кит. Освен това ще можете да качвате своите допълнения така, че всички да видят какво сте създали, и едновременно с това вие ще можете да използвате и чужди творения.“

 

Заедно модовете двете игри ще могат да работят и на 4K (3840×2160 пиксела) – резолюция на Playstation 4 Pro, която ще излезе на 10-ти ноември. Според Bethesda, ъпдейтът за Fallout 4 ще бъде пуснат след Elder Scrolls V:Skyrim Special Edition, която още не е готова. Плюс това Fallout 4 ще изглежда и по-добре благодарение на различни графични промени.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари