Slavery: The Game – шега или реален робовладелски симулатор?

2
13

През тази седмица в интернет се появи тийзър на реалновремевата стратегия Slavery: The Game, която „евентуално се прави” от студиото Javelin Reds Gaming.

Слагаме „евентуално се прави” в кавички поради няколко причини. На първо място, робовладелската тема ще вдигне вълна от критики, поради което тя просто може да не излезе. На второ място, в края на трейлъра се виждат логата на PS3 и Xbox 360, а сме напълно убедени, че Sony и Microsoft за нищо на света няма да пуснат подобна игра на конзолите си, ако ще тя да е получила необходимия рейтинг от ESRB и PEGI.

На трето място, за така наречения проект Slavery: The Game никой не знае нищичко, играта има малка спретната уеб страница, съдържаща трейлъра и толкова.

И като за финал – Javelin Reds Gaming не са известни с нито една друга игра. Според The Escapist, фразата „Javelin Reds” е анаграма(игра на думи с пренареждане на буквите) на „De Slavernij”, която в превод от холандски означава робство. За всеки случай някой е ударил в десетката, засягайки доста неприятна тема – очакваме люти реакции.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Plamen88
Plamen88

Хахахах това е ако е реално ще е яко 😀

djbnz
djbnz

Истина е. 😀 Както би казал някой афроамериканец „This is offensive and I’m so offended!“ Какво ми пука, обаче 😀