SnowRunner ще се сдобие с ново съдържание от 4 фази и разширена поддръжка за модъри

0
168

Кратко след излизането на SnowRunner (маркирайте 28 април на календарите си), студиото, което стои зад разработката на тази игра, Saber Interactive, ще пусне допълнителни екстри и съдържание. Притежателите на Season Pass и Premium Edition ще получат DLC от три части, последвано от масивен експанжън, докато всички останали ще могат да се възползват от нови скинове, дейности и други безплатни неща. 

Първата фаза, която се очаква да излезе няколко седмици след официалното пускане на играта се нарича Search & Recover. Вие ще имате възможността да шофирате в снежна Русия, преоткривайки различни карти и мисии, които включват издирването на повален бомбардировач от Втората световна война. Очаквайте повече превозни средства, скинове и още безплатни добавки.

Следващата фаза включва Explore & Expand, която ще ви отправи към Канада и съдържа карти с “много специални мисии.” Вие ще подпомагате строежа на ново селище, като доставяте товар с материали на работниците, за да могат да го изградят. Докато изпълнявате всяка мисия, вие ще виждате как сградите поетапно започват да се издигат на различни места в строежите. Редом с различните типове товари, Saber Interactive загатнаха за нови възможности, от които модърите ще могат да се възползват, както и други “изненади”, които ще разкрият съвсем скоро.

Третата фаза, която се нарича Locate & Deliver ще ви отдалечи от снежната обстановка и ще ви отправи към зеления Уисконсин, където ще участвате в различни дейности, които са обвързани с товарене и транспортиране на отсечени дървета, като студиото коментира, че ще има големи усъвършенствания спрямо своя предшественик, за които тепърва ще разберем в какво се изразяват.

За финалната фаза, която стана ясно, че ще бъде огромен експанжън все още няма подробна информация, но студиото обещава, че повече детайли ще излязат скоро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари