Sony няма да представи PS5 тази седмица

0
336

Изглежда слуховете са били верни: Sony ще бъде домакин на събитието State of Play през август, но то не е точно това, което се надявахме да видим.

Компанията обяви, че събитието State of Play ще се проведе в четвъртък, на 5-ти август, но 40-минутното събитие няма да донесе големи съобщения или представянето на PS5, а вместо това ще се фокусира върху предстоящите PS4 и PSVR игри.

„Само за да е категорично ясно – няма да има актуализации на PlayStation Studios в събитието в четвъртък“, написа Сид Шуман, старши директор на комуникацията и съдържанието в SIE, в публикация в официалния блог на PlayStation. „Няма да има представяне на никакви актуализации на хардуера, бизнес продуктите или други неща свързани със следващото поколение гейминг конзоли. В четвъртък събитието ни е фокусирано върху представянето на няколко готини предстоящи игри, които стават част от по-широката екосистема на PlayStation.“

 

Това означава, че няма да разберем нищо за цената на PS5, началото на предварителните поръчки или датата на представяне на гейминг конзолата, нито каквито и да било други съобщения за следващия модел PlayStation. Но ще има споменаване на някои игри, които сега стават част от системата на PS4, но по-късно е силно вероятно да получат поддръжка и за PS5, което само по себе си все пак е някаква информация и ни дава някаква представа за това как ще изглежда каталога на следващата гейминг конзола на Sony.

Събитието на Sony State of Play ще се излъчва на живо на 6 август във времето 13:00 PT / 16:00 ET / 21:00 BST. Можете да го гледате на живо в официалните канали в платформите Twitch и YouTube.

От известно време в пространството циркулираха слухове, че през август Sony е планирала да бъде домакин на State of Play. Това накара някои да спекулират, че цената и датата на представяне и официалния старт на продажбите на PS5 ще бъдат разкрити по време на събитието, като се има предвид, че се разпространяват слухове, че Microsoft и Sony ще разкрият цените на гейминг конзолите си от следващото поколение през месец август, почти по едно и също време.

Въпреки че това събитие няма да ни даде информация за PS5 нито неговите цени, това не означава непременно, че Sony този месец няма да бъде домакин на още едно събитие, фокусирано върху разпространяването на точно тази информация. Ще следим темата с интерес и ще ви информираме.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари