Sony омилостивява потребителите на PlayStation Network с безплатни екстри

0
17

Двадесет и осем дни. Толкова продължи спирането на игралната мрежа PlayStation Network, която излезе от строя заради невиждана по мащабите си хакерска атака. Sony се изправи пред сериозен пробив в сигурността, загуба на потребителски лични данни и още един куп проблеми. Сега, когато игралната мрежа отново се връща на линия, потребителите ще бъдат компенсирани подобаващо, предава Mashable.

Абонатите на PlayStation Network ще получат по две безплатни игри за PlayStation 3 или PSP, както и доста други екстри, за които естествено също няма да се наложи да плащат. Кампанията за момента е насочена към потребителите от САЩ и Канада и е наречена условно „Добре дошли отново!”.

Пакетът с безплатни екстри ще може да бъде получен в рамките на 30 дни, през които хората, отговарящи на условията да го получат трябва да направят постъпления за това. В списъка с игри за PlayStation 3, които могат да бъдат получени безплатно влизат заглавията Dead Nation, inFAMOUS, LittleBigPlanet, Super Stardust HD и Wipeout HD + Fury. Притежателите на портативното устройство PSP ще имат избор между LittleBigPlanet, ModNation Racers, Pursuit Force и Killzone Liberation.

Sony включва в пакета с безплатни продукти и възможност за гледане на селекция от филми, 30-дневен абонамент за PlayStation Plus за хора, които преди не са били абонати на услугата и 60 безплатни дни за настоящите абонати. При определени условия има безплатни абонаменти и за Music Unlimited. С това не се ограничават обезщетенията за потребителите. Sony предвижда и други такива.

Потребителите извън САЩ и Канада също ще получат пакет „Добре дошли отново!”, но съдържанието му леко ще се различава, в зависимост от държавата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари