Sony посвещават 20 февруари на PlayStation

1
18

Западните медии докладваха, че са получили покана от Sony за събитие посветено на конзолата PlayStation. Събитието ще се проведе на 20 февруари от 3 часа следобед (местно време) в Ню Йорк. От японската компания не разкриха повече детайли, но по всяка вероятност датата е резервирана за анонса на новото, четвърто поколение конзоли PlayStation.

Sony споделиха за събитието си и в официалния си акаунт в Twitter. Новината бе придружена от видео (което можете да гледате по-долу), както и от надписа „Вижте бъдещето“. Самото клипче не ни казва кой знае колко, но пък завършва обещаващо с традиционния символ на PlayStation. Компанията не е пускала нов модел от популярната си серия конзоли от повече от шест години насам.

Междувременно, слуховете около PlayStation 4 се носят все по-упорито в медийното пространство. Последното, което чухме бе, че PS 4 ще бъде по-мощен от новия Xbox (който също би трябвало да бъде пуснат тази година), но с по-малко оперативна памет. Така или иначе, няма да разберем преди и двете конзоли да бъдат пуснати на пазара.

Get Adobe Flash player
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари