Sony потвърди появата на Gran Turismo Sport и The Last Guardian тази година

0
0


В интервю за Challenges.fr от тази седмица, вицепрезидентът на PlayStation Southern Europe Филип Кардон увери, че както Gran Turismo Sport, така и The Last Guardian все още стоят в графика на студиото за заглавия, които излизат през тази година.

„За много от нас 2015-та беше пикова за осмото конзолно поколение и период, в който влязохме в една много по-стабилна фаза. Вярваме, че настоящата година ще е поредната година на растеж. Това ще е страхотно време за софтуера и още по-страхотен момент за хардуера. Очакваме да продадем още много конзоли. Предстои ни премиерата на Uncharted 4. Това е и най-голямото ни заглавие за 2016 заедно с Gran Touriso и завръщането на The Last Guardian и разбира се да не забравяме PlayStation VR”, spodelq toj.

През октомври беше анонсирана бета за Gran Tourismo Sport без да се уточни дата за нея и това породи слухове, че вероятно играта е забавена за 2017. PlayStation Lifestyle, които превеждат интервюто отбелязват, че Кардон не споменава нищо за Horizon Zero Dawn, която според слухове е забавена за следващата година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за