PlayStation обяви, че ще пусне на пазара лимитиран брой PS4 Pro конзоли, посветени на The Last of Us Part 2 , както и различни аксесоари към тях, като контролери DualShock, външен харддиск, слушалки и бира.

Излизането на всичко това ще съвпадне с премиерата на играта – 19.06.2020. Пакетът с конзолата и контролера, който включва също така и физическото копие на играта засега ще се продава единствено в Канда и САЩ.

The Last of Us Part 2 е една от най-чаканите видеоигри през тази година. Продължение на придобилата култов статус първа игра от 2013 ще ви представи познати лица, като Джоел и Ели, но също така много нови герои, врагове и локации, заедно с емоционална история, която, както разбрахме през миналата година от Трой Бейкър, актьорът, озвучаващ Джоел, ще поляризира мненията в геймърските среди. За разлика от първата игра, в The Last of Us Part 2, вие влизате в ролята на Ели, която вече е млада жена, която има собствен живот в малко градче. От това, което сме видели досега е видно, че заплахите ще се увеличат с включването на нови врагове – както неживи, така и хора.

Наскоро Naughty Dog започнаха да публикуват видеосерии, свързани с играта, в които обясняват повече за това, което ни предстои да видим с The Last of Us Part 2. Първото видео хвърля поглед над историята, а второто разглежда новите аспекти в геймплея, като остават още два кратки филма до излизането на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари