Sony: Свалянето на Playstation игри в Европа ще бъде “доста по-бавно или отложено”

0
175

Изпълнителният директор на Sony, Джим Раян, информира гейминг феновете, че може би ще се сблъскат с “доста по-бавно или отложено сваляне на Playstation 4 игри” на територията на Европа, тъй като компанията работи по балансиране на интернет потреблението, докато континента се намира в карантина.

Раян уверява, че играта в онлайн мултиплейър би трябвало да остане непокътната от този процес. 

В изявление пуснато вчера следобед, ден след новите инструкции на Обединеното Кралство, които призовават хората да си останат по домовете, Раян казва, че е “от огромно значение” достъпа до интернет да остане незасегнат за всички.

Ето какво гласи изявлението:

“Видео игрите дават възможност на играчите по света да се свържат със своите приятели и семейства и да се развличат заедно особено в тези несигурни времена. Sony Interactive Entertainment работят с интернет доставчиците на територията на Европа с цел управление на трафика за сваляне на информация, за да подсигури достъп до мрежата на цялата интернет общност. 

Ние вярваме, че важно да се включим в подсигуряването на стабилна интернет връзка, тъй като безпрецедентен брой хора се дистанцират от останалите, като прекарват повече време затворени вкъщи и разчитат на достъпа до интернет.

Играчите може да усетят по-бавна скорост или отложено сваляне на игри, но въпреки това ще се наслаждават на нормален геймплей. Оценяваме подкрепата и разбирането на нашата общност и извършената от нея работа, тъй като ние предприемаме тези мерки в опит да запазим достъпа до мрежата за всички.”

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за