След минимално кратко време събитието Е3 2017 ще започне. Но ако сте в Северна или Южна Америка и не искате да плащате хиляди долари само за да изгледате презентацията на Sony в Лос Анджелис, можете да го направите безплатно по кинотеатрите.

Японската компания обяви, че има друг начин феновете да гледат брифинга й в повече от 85 кина в Съединените Американски Щати, Канада и Латинска Америка. Sony поема тази инициатива вече за трета поредна година.

Всеки, който посети прожекциите, получава ексклузивен постер и карта №76 от PlayStation колекцията от карти. Освен това Sony подчертава, че това е единственият и ексклузивен начин да се сдобиете с постера и картата, които няма да се предлагат никъде другаде. Заедно с това посетителите получават и дигитална кошница с подаръци от PlayStation Store.

Можете да се регистрирате безплатно за прожекциите в САЩ и Канада през официалната страница на E3Experience от 30-ти май. Това обаче не е традиционният вид „билет“ – места се дават на хората, дошли първи и местата бързо ще свършат. От друга страна, без регистрация няма как да влезете. Информация за билетите за Латинска Америка ще бъде обявена скоро в бразилския блог на PlayStation. Тази година брифингът на Sony на Е3 2017 ще се проведе на 12-ти юни и започва в около 4:00 часа сутринта местно време.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за