10.8 C
София

Sony Pictures и New Regency застават зад филма по Watch Dogs

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Ubisoft смята да обедини сили със Sony Pictures и New Regency по направата на филмова лента по предстоящата игра на компанията Watch Dogs.

Сделката със сериозна компания за направата на филма показва, че Ubisoft са убедени в успеха на своето ново заглавие, което ще види бял свят през ноември. А и от това, което знаем за Watch Dogs досега, играта има интересен сюжет, интригуващи герои и чудесна синематика. И не на последно място – историята е особено актуална тези дни, покрай разкритията на Едуард Сноудън и всепроникващото око на PRISM. И без да си филмов критик може да заложиш, че лентата ще се гледа от доста хора. Особено в САЩ.

Както знаете Watch Dogs разкрива историята на Ейдън Пиърс, който сериозно разклаща основите на господарите на Чикаго, който е контролиран от централна операционна система. Той я хаква и почва да ползва контролираните от компютъра устройства за целите си, като търси отмъщение.

Изпълнителният директор на Ubisoft Motion Pictures Жан-Жулиен Баронет споделя, че сътрудничеството между Sony и Ubisoft за направата на филма създава възможността за сливане на границите на синематично изградения разказ с интерактивността на видео играта, а професионализма на Sony Pictures и New Regency и опита им в създаването на филми са позволили на Ubisoft да запазят последната дума в решенията относно лентата.

Отделно от това, Хана Мингела – шеф на Columbia Pictures (собственост на Sony) – сподели положителните си очаквания към бъдещия успех на филмовия проект, подчертавайки, че именно централната тема в играта, която е контрола на информацията, е обещание за един вълнуващ трилър.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини