fbpx
5.8 C
София

Spawn има голям набор от оръжия в Mortal Kombat 11

Най-четени

NetherRealm Studios ни запознаха с първия реален поглед върху шестия DLC герой на Mortal Kombat 11 по време на снощния турнир и едно нещо е ясно: всичко, което Spawn прави ще ви навреди доста сериозно.

Трейлърът показва как Spawn разбива тотално основите на Mortal Kombat с арсенал от пушки, мечове и брадви. И разбира се, наметалото му не е просто там, за да изглежда готинo – то също има важна роля в стъжняването на деня на опонента дръзнал да се изправи срещу Spawn. Отдавна не е излизала игра с този герой и последният му дебют изглежда доста впечатляващ, особено като се има предвид злополучната му поява в Soulcalibur II за Xbox.

Spawn се присъединява към Mortal Kombat 11 на 24 март, но тези, които вече са купили играта Kombat Pack, ще имат достъп до него от 17 март. Той закръгля текущия списък на герои за изтегляне, в който присъстват Terminator, Sindel, Shang Tsung, Nightwolf и Joker.

Междувременно, почитателите на играчки могат да обърнат внимание на миниатюрата на Spawn, която влиза в продажба в популярните вериги магазини на 13 март. Моделът отразява емблематичните за героя черти, цветове както и излъчване. Освен това, той може да бъде позициониран в различни пози. Цената му в Amazon, Gamestop и Target e 20 USD. 

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини