Spec Ops: The Line – военен шутър в Дубай

0
32

Игровият жанр наречен „шутър“ със сигурност не може да се похвали с разнообразие. Поредната серия от Spec Ops обаче изглежда ще се опита да разчупи жанра. Новата игра от поредицата на 2K Games носи името Spec Ops: The Line и разказва историята на екип от Делта Форс, който влиза в Дубай скоро след като градът е ударен от най-тежките пясъчни бури в историята си.

Задачата на екипа е да разбере какво се е случило с предишния екип изпратен за да евакуира жителите. Преди това да се случи, геймърите ще трябва да преминат през серия от предизвикателства и неочаквани обрати. Главното послание на играта е, че воюването е нещо лошо, дори да е с добри намерения. Именно благодарение на това послание както и на доброто визуално представяне на разрушения от бурите Дубай правят този пореден шутър малко по-различен от останалите.

The Line е third person шутър, което си има както предимства, така и недостатъци. Недостатъците са главно при търсенето на убежище от престрелки, но, според Cnet.com, които са пробвали играта, с това се свиква. Геймърите, също така, имат на разположение богат запас от оръжия, макар че сред тях няма такива, които да не сме виждали в други подобни игри.

Играта официално се продава в Европа от 29 юни за платформите Windows, Xbox 360 и PlayStation 3. Цената й в Amazon в момента е $43,98.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари