Spider-Man на Insomniac няма връзка с филм или комикс за Човека-паяк

1
180


Не са много подробностите, които се разбраха по време на Е3 относно Spider-Man на Insomniac Games, но от студиото бяха любезни да го направят тази седмица посредством своя Twitter профил, където отговориха на няколко въпроса на геймъри.

Едно от най-важните неща, които се разбраха е, че играта им няма да е свързана с някой от филмите или комиксите за Човека-паяк. Играта ще си има своя собствена вселена.

„Мисля, че основното вдъхновение за нас бяха всички различни медийни формати за супергероя, разработени от Marvel Games – филми, анимации, лайв-екшън, комикси, дори тениски. Така че ние всъщност не сме подминали нищо и смесваме всичко това в едно. Играта си е напълно самостоятелна – нова история, изцяло нов свят”, споделя Бил Рпузман, творчески директор в Marvel Games, потвърждавайки пред Gamerant споделеното от Insomniac в Twitter.

Освен това, играта е разработена с помощта на Insomniac Engine, същата технология, която стои в основата на Ratchet & Clank. Също така, видеото представено по време на Е3 2016 е изцяло на PS4 и няма каквито и да е „подобрения”. Поне така твърдят от студиото.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
urkqsrk
urkqsrk

Така ли ми се струва или накрая видеото полагва малко?