Spintires: MudRunner с премиера през октомври

0
156

Ако обичате големите возила и нямате против да се поизцапате малко, то вероятно ще се зарадвате да научите, че този октомври ще излезе разширено издание на популярното инди заглавие Spintires, под името Spintires: MudRunner, като този път до играта ще се докоснат и притежателите на конзоли. Тези от вас, които притежават копие на оригиналната игра, ще получат Spintires: MudRunner на половин цена.

Играта е с подобрена визия и добавени нови превозни средства, а заедно с тях и се добавя Sandbox Map – карта обединяваща всички пет среди в света на Spintires. Освен това, тук ще получите достъп и до Challenge режима.

„Управлявайте 19 всъдеходни машини, всяка със своите собствени характеристики и допълнително оборудване. Завършете целите си и направете доставките си, преодолявайки опасни пейзажи, незасегнати от човешко присъствие в екстремни условия с динамичен денонощен цикъл. Потопете се в имерсивна сендбокс среда, допълнена от подобрени графики. Преодолявайте блатисти терени, бурни реки и други препятствия, които реагират реалистично на тежестта и движението на вашето превозно средство, благодарение на физичния енджин на играта“, гласи анонса на играта, която излиза тази есен.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари