E3 е близо и е време за слухове. Изглежда, че Walmart Canada може би издаде някои игри, които ще бъдат обявени на E3 2018. Сайтът за онлайн продажби изброява много игри, които са на разположение за предварителна поръчка, включително Splinter Cell, Just Cause 4, Borderlands 3, Rage 2 и Gears of War 5.

Заинтересованите могат да намерят пълния списък на игрите тук. Не знаем колко дълго ще просъществуват тези оферти, така че не забравяйте да направите скрийншот, преди да ги свалят.

Досега можем да видим, че следните игри са изброени: Final Fantasy 7 Remake, Just Cause 4, Splinter Cell, Dragon Quest 2, LEGO DC Villains, Borderlands 3, Rage 2, Gears of War 5, Forza Horizons 5 и Assassin’s Creed.

От тези игри, Forza Horizons 5 и Rage 2 изглеждат малко странни. Очакваме следващата Forza Horizon игра да бъде наречена Forza Horizon 4, а не Forza Horizons 5. От друга страна, не сме чували нищо през последните няколко години за Rage 2, така че това е голяма изненада. Шутърът на id Software бе доста слабичък, така че продължение изглежда неочаквано, но какво пък – при липсата на нови заглавия ще приемем дори нещо.

Имайте предвид, че тези оферти могат да бъдат обикновени заместители на реални предложения и нищо повече. Така че, както винаги, твърдо предлагаме да смекчите очакванията си. Все пак, всички те са интересни оферти и ще бъде любопитно да се види дали всички от тях – или поне някои от тях – ще бъдат обявени на E3 2018.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари