Изглежда Square Enix е заета с разработването на чисто нова игра. Компанията е основала и ново студио специално за тази задача. Тези две нови новини Square Enix сподели днес, на 21-ви февруари.

Project Prelude Rune“ засега е заглавието на RPG играта, и студиото Istolia от Токио работи интензивно върху нея. Хидео Баба, който преди работеше за Bandai Namco, но напусна компанията наскоро, сега ръководи това студио. Предстои да видим дали основоположникът на Tales серията, който последно работи върху 16-тата част Tales of Berseria ще се справи с работата върху този коренно различен проект.

В изявление Square Enix сподели: „Проектът цели да построи нова RPG с нов вид фантазия: разкриването на обширна страна, изобилстваща от живот. Растящи само с помощта на земята под тях, хората от това място се осмеляват да мечтаят и се бият за това което би трябвало… и е тяхната история„. Самото име на студиото, работещо върху играта, произлиза от гръцката дума за история.

Целта на студиото е да разкрие пред геймърите незабравими истории, вдъхновяващи реалния живот, и да донесе нови преживявания на много хора по света„.

Засега не знаем конкретна дата или, когато да очакваме играта, нито предполагаеми платформи. Нямаме дори демонстрация на 3D графика, а само концептуални рисунки, включващи всяващи страх дракони. Надяваме се Square Enix по-скоро да сподели още подробности относно този нов проект.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Анонимен
Анонимен
4 години

Тези мързеливи франсета напоследък само ни разочароват. Не може титрите на играта да са по-дълги от самата игра.