Преди няколко дни геймърите добиха представа за предстоящата Star Wars Battlefront II благодарение на отворената бета версия. Бета версията показа на играчите, как се държи играта на конзоли и персонални компютри. По всичко личи, че версията за PC има редица преимущества и много добре се държи на персонален компютър от среден клас.

Преди няколко часа Digital Foundry публикува своя технически анализ на бета версията на Star Wars Battlefront II. Според анализа, PC версията на играта изобразява далечните сцени с големи подробности, има по-добри текстури и сенки, както и повече графични опции, които улесняват стартирането на играта в 1080р резолюция при 60 кадъра в секунда.

Миналата седмица Digital Foundry внимателно изучи отворената бета версията за конзоли. И двете версии за конзолите PS4 и Xbox One разполагат с мащабиране с динамична резолюция. Естествено, версията за PS4 Pro ще изглежда по-добре.

Играта Star Wars Battlefront II излиза за персонални компютри и за конзолите PlayStation 4 и Xbox One на 17 ноември тази година във всички региони едновременно.

EA благодари на всички участници в бета тестовете на Star Wars Battlefront II и каза, че мненията на геймърите са от ключово значение за развитието на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари