Star Wars: Jedi Fallen Order няма да има микротранзакции… и мултиплеър

0
168

Вълнувате ли се за следващата Star Wars игра? Ако се съмнявате, че Electronic Arts ще опорочи новото заглавие с типичните си комерсиални стратегии, имаме добри новини. Директорът Винс Зампела зад студио Respawn, наето за създаването на Star Wars: Jedi Fallen Order, сподели някои важни подробности в интервю пред IGN.

Интервюто е качено изцяло в мрежата YouTube. На него Зампела потвърждава уверено:

„Без мултиплеър, без микротранзакции. Това е сюжетна игра“.

В отговор публиката ръкопляска. На първо време феновете не повярваха и сметнаха, че това може да е измама. Но след анонса и многобройни запитвания множество разработчици от Electronic Arts потвърдиха новината в Twitter. Дори продуцентът на Respawn Блеър Браун и Бен Уок от DICE увериха феновете за верността на твърдението.

Освен това Зампела сподели някои детайли около самия сюжет на Jedi Fallen Order. В играта вие се превъплъщавате в падуан, оцелял след заповед 66 (Обявена през 3-ти епизод от поредицата). Докъде ще стигне пътешествието обаче не е ясно. Във всеки случай през почивните дни и следващата седмица се очакват още новини около Star Wars: Fallen Order. Играта се очаква да излезе тази година за Windows персонални компютри, PlayStation 4 и Xbox One. Конкретната дата на издаване все още не е известна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за