Star Wars: The Force Unleashed 2 Collector Edition

0
22

От Lucasarts обявиха, че Star Wars: The Force Unleashed 2 ще има колекционерско издание и дадоха пълна информация за това какво ще съдържа пакетът:


  • Премиум колекционерска метална кутийка на играта

  • Екслузивно съдържание: три challenge mode нива, които няма да бъдат достъпни в нормалната версия, ексклузивни скинове на главния герой и ексклузивен кристал за светлинния ви меч

  • Ексклузивно Mimibot USB устройство, на което ще има записано допълнително бонус съдържание за играта

  • Starkiller 2GB USB устройство, отново по дизайн на Mimibot

  • Дигитална арт книга, включваща информация за дизайна на The Force Unleashed II


Феновете не са много впечатлени от колекцията и смятат, че ексклузивното съдържание на пакета ще излезе по-късно след издаването на цялата игра като DLC пакет, за който да се плати допълнително.

Междувременно се появи информация, че в Wii версията на Star Wars: The Force Unleashed 2 ще могат да играят до 4 човека на един телевизор, като екранът ще бъде разделен именно на толкова части. Менюто на играта също е претърпяло промени и за щастие вече ще зарежда много по-бързо.

Авторите са обещали да обърнат голямо внимание и на проблемите със селектиране на противници и ползването на Force Grip умението. В играта ще има по-малко видове противници в сравнение с първата част, но ще се хвърлят големи усилия в правенето им да изглеждат далеч по-уникални и специални.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари