Start the Party за PlayStation 3 излезе само преди дни

0
20

Идеята на новата игра за платформата PlayStation 3, разработена от Supermassive Games и съответно издадена от Sony Computer Entretainment е да използва новите контролери на PlayStation – PlayStation Move. Играта беше пусната на пазара само преди няколко дни – 16 Септември в Европа и ден по късно, на 17-и Септември – в Северна Америка.

Играта е изключително забавна, като може да се играе както само от един човек, така и от до четири участника общо. Целта е да се забавлявате, минавайки различните мини игри, които Start the Party ще ви предложи. Играта може да изглежда като за малки деца, но всъщност е много забавна и независимо от закачливите графики няма възрастови ограничения, за да я играете. Мини игрите включват убиване на буболечки, рисуване и оцветяване и други. За да спечелите трябва да изпреварите участниците, с които се състезавате, минавайки дадена мини игра преди те да го сторят. По време на игра със сигурност ще ви направи силно впечатление честата промяна на гейм контролера върху екрана в различни анимирани предмети в зависимост от новата, които играете.

Играта Start the Party е изключително атрактивна без значение от възрастта на играещите я, като представя света в различна светлина и разведрява настроението особено при по-малките играчи. Въпреки това, независимо на колко години сте, играта несъмнено ще ви се стори забавна и рано или късно ще ви стане интересна.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари