Steam обявиха вчера старта на следващата си голяма разпродажба. Golden Week, както е името ѝ се посвещава на на едоименния период в Япония, един от най-дългите ваканционни периоди, на които местните могат да се насладят в годината. Очаквано и японските заглавия тук преобладават, а предложенията са изключително добри.

Така например може да се снабдите с Game of the Year изданието на Nier Automata, която е намалена наполовина, както и поредния иновативен шедьовър на гения на японската гейм сцена Хидео Коджима, Death Stranding. И когато говорим за Коджима, тук ще намерите също така и сериозно намалена Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Сред другите популярни заглавия тук може да се открият игри, като Project Cars 2 (намалена с 85%), God Eater 3 (-80%), Devil May Cry 5 (-20%), Octopath Traveler (-50%), Valkyria Chronicles 4 (-70%), игри от света на Final Fantasy, Shenmue, Yakuza, Code Vein, Dragon Ball Z, Tekken и много други. Междувременно, Electronic Arts, StarWars.com и Steam анонсираха старта на друга разпродажба – на игри от света на „Междузвездни войни“. Става дума за изключително огромно разнообразие от игри и разработчици – архивни и нови заглавия от света на популярната поредица. Акцията се провежда в магазините на PlayStation и Xbox, в Steam, GOG, Epic Games Store и Origin.

2.3 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари