Макар и коледните и новогодишни празници в Европа да отминаха, а с тях и големите акции с отстъпки на видеоигри, то в Азия се подготвят за китайската Нова година, което е повод за няколко последни кампании, които могат да ви предоставят актуални игрови ААА заглавия на прилични цени. След старта на сходна акция от страна на Ubisoft, в началото на тази седмица и Valve обявиха началото на големи намаления по повод празника. Офертите важат до 27-ми включително.

Сред предложенията на Steam ще откриете качествени игри от целия жанров спектър, както от архивния каталог на магазина, така и най-новите заглавия. Като например Red Dead Redemption 2, която макар и с едва 20% отстъпка от цената, ще ви предложи часове наред забава с уестърн сагата на Rockstar. Въпросното намаление важи, както за стандартното, така и за Ultimate изданието. То ви предоставя достъпа освен до основната игра и до изцяло нова мисия, различни бонуси и козметики, кон и оръжия.

Един от големите хитове на 2017, Hellblade: Senua’s Sacrifice, идва с отстъпка от цели 66% и ще представлява чудесен подарък за вас или ваш близък, очаквайки следващата част на играта на Ninja Theory. Сред другите актуални видеоигри откриваме имената на Frostpunk, последната игра на създателите на This War of Mine, 11 bit Studios, преработената версия на Resident Evil 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, No Man’s Sky и десетки други.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари