Stellar Impact зове космическите стратези

0
18

Малките независими студиа често радват геймърите с необичайни игри, които няма как да излязат под шапката на големите издателства – те са насочени към твърде малка аудитория, твърде са хардкор и като цяло са доста рисковани. Новата онлайн стратегия Stellar Impact е именно от тези редки геймплейни диаманти.

Тя представлява космически RTS, където играчът влиза в ролята на капитан на космически кораб. В момента са достъпни пет различи класа, а може да се избират 4 от 20 специализации, така че разнообразието от тактически решения на бойното поле е гарантирано. Да не забравяме наличието на богати възможности за моделиране и различни ъпгрейди.

Авторите обещават на всеки 3 до 6 месеца да добавят по 2 нови класа и 3 карти, а също и да подобрят всички аспекти от играта. В списъка им фигурират неща като премахване на лага, обновяване на режима на обучение, добавяне на кариерен режим, единична и кооперативна кампания, а също и система за гилдии и турнири.

В по-далечна перспектива има план за сдобиване с правата над различни популярни вселени, например, Star Wars и Star Trek. Идеята е доста интересна, защото отдавна искаме да управляваме някой от триъгълните имперски звездни разрушители. Съдейки по отзивите, играта е доста весела и прилепчива, а наличието на безплатна пробна версия позволява на всеки един да си състави собствено мнение.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за