Stellaris може да получи „галактическо ООН“

0
58

Изненадващият анонс на звездната стратегия Stellaris на Paroadox Interactive беше последван от не по-малко изненадващият успех на играта, идваща от студио, известно най-вече с историческите си гранд стратегии. Stellaris вече има своя стройна армия от фенове. Играта навърши едва първата си година от пускането си, но възторжените ревюта и прием на заглавието няма как да не радва Paradox. Всичко тепърва започва за вселената на Stellaris. Това стана ясно по време на конференцията на студиото PDXCON. Експото срещна PCGameSN с Мартин Ануар, игрови директор на Stellaris, който сподели някои от плановете за бъдещето на епичната звездна стратегия. Акцент в тях е изграждането на по-дълбока икономическа система, въвеждането на апокалиптично оръжие и звездна федерация или както я назовава Ануар, „звездно ООН“.

„Имаме доста интересни идеи, като да речем оръжия на Страшния съд – което е голямо предизвикателство само по себе си, както и по-дълбоки и мащабни федерации. Нужно е да имаме една галактичска общност, чрез която да се приемат или изхвърлят членове на галактическото ООН в зависимост от постъпките ти“, споделя той. Ануар е критичен към играта и смята, че има характеристики, които не работят, както трябва. Като например начина, по който се водят войните.

Както вече знаете, наскоро Stellaris чества своя първи рожден и по повод на това, Paradox пуска ново съдържание. Видеото по-горе не е свързано с интервюто и идва от YouTube канала на Aspec.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари