Издателят на гранд стратегии Paradox Interactive чества този месец четири години от пускането на пазара на звездната сага Stellaris. Играта излезе в началото на май 2016 в неочакван ход за студиото, известно най-вече със своите средновековни игри и заглавия от Втората световна война, като Europa Universalis, Hearts of Iron, Age of Wonders, Crusaders Kings и др.

Студиото отбелязва годишнината от старта на заглавието с ред инициативи, които анонсира вчера. Освен това, Paradox са регистрирали през март най-високия ръст в месечни потребители на Stellaris от излизането на играта и общ брой на продадените копия от нея, възлизащ на 3 000 000 бройки.

„Винаги сме поставяли нашата общност на първо място, когато сме издавали съдържание за Stellaris“, сподели при отбелязване на годишнината директорът на играта Даниел Мьорегард. „Толкова облекчаващо за нас е да виждаме, че тази стратегия работи и спомага за спечелването на продължителен интерес на една голяма и постоянно нарастваща потребителска база след всичките тези години. Достигането на това върхово постижение в момента прави достигането на годишнината още по-забележително събитие“.

Освен, че играта ще е напълно безплатна за игра в Steam до 17-ти, нейната цена получава и специално намаление със 75%. Заедно с това, Paradox представя и новото обновление за Stellaris под номер 2.7, именувано Wells. То включва сериозни визуални и аудио подобрение по всички фронтове на играта, нови резолюции за галактическата общност, системата на Joint Operations, обновени хабитати и много други.

Пълният списък с промени, идващи с Wells може да видите тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари