Stranger Things 3 и Aer: Memories of Old са настоящите безплатни игри в Epic Games Store

0
213

Свежа партида с безплатни игри стана достъпна в Epic Games Store вчера, като този път можете да се възползвате от шанса да изиграете Stranger Things 3 и Aer: Memories of Old.

Stranger Things 3 е ретро приключенски екшън, който обещава да се натъкнете на добре познати събития от сериала, както и изцяло нови персонажи, приключения и тайни. Играчите могат да се изправят в тежка битка с “надигащото се зло от Огледалния свят”, като един от 12-те героя на популярния сериал, с възможност за кооперативна игра до двама души. 

Aer: Memories of Old ви поставя в лицето на момиче на име Auk, която може да се трансформира и се е отправила на дълго пътуване към божествената земя. Играта е наоколо от няколко години и спокойно мога да кажа, че предлага чудесна атмосфера, красива графика, но в дадени моменти е малко объркваща със своите интериори. Въпреки това, играта изобилства от приключения, лека е по-характер и някак странно опияняваща. 

Бележка: Двете игри са безплатни до 2 юли.

Освен гореспоменатите заглавия, survival MMO-то Conan Exiles и Hue – пъзел, в който въздействате на света като променяте цветовете на фона, ще бъдат достъпни в периода между 2 – 9 юли. Повече информацияте можете да видите в официалния сайт на Epic Games Store, както и кои са останалите безплатни игри, на които можете да се порадвате.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари