Super Mario Run вече с над 78 млн. сваляния и 53 млн. долара приходи

0
23

Рекордното представяне на мобилния платформър Super Mario Run продължава с новината, че играта вече е свалена над 78 милиона пъти. Известна част от хората са останали доволни от видяното, след като заглавието е генерирало и повече от 53 милиона долара приходи.

Super Mario Run може да се свали безплатно и да изиграете първите три нива, а после да заплатите еднократна такса от 10 долара, която ви дава пълен достъп до останалите режими и функции. Това са направили около 5 процента от геймърите, което не звучи като много, но всъщност е съвсем логично предвид начина, по който работят free-to-play игрите.

На крилете на успеха на Pokémon Go, Nintendo пусна Super Mario Run ексклузивно за iOS през декември и само за четири дни играта бе свалена над 40 милиона пъти. Очаква се да видим нов скок в това отношение през март, когато 2D платформърът ще стане достъпен и за Android. Междувременно, играта получи и нов Easy Mode, който премахва притеснителния брояч и дава на геймърите неограничен брой опити да се справят с дадено ниво.

Утре пък ще видим и новата Fire Emblem Heroes, като стратегическата ролева игра излиза едновременно за двете водещи мобилни платформи.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за